FOGORVOSI RENDELŐ
GYERMEK ÉS FELNŐTT FOGSZABÁLYOZÁS, FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS, FOGFEHÉRÍTÉS, ESZTÉTIKUS TÖMÉS, GYERMEK FOGÁSZAT, GYÖKÉRKEZELÉS, IMPLANTÁCIÓ, ÁLTALÁNOS FOGÁSZAT

Bejelentkezés: +36 1 613 3453 | Cím: 1027 Budapest, Margit körút 64/b - I. em. 9. | Nyitva tartás: Hétfő – Péntek 8:00-20:00 | E-mail: netfog@netfog.hu

Gyermekfogászat

Minél korábban ismerkedik meg a gyermek a fogorvosával, annál kevésbé fog félni tőle

Az első élmény a fogászati rendelőben egy életre szól. Ideális esetben ez egy kellemes első találkozást jelent. Ezért fontos, hogy a gyerekeket már akkor elhozzák a rendelőbe, amikor még nincsen baj. Ilyenkor egy játékos és fájdalommentes fogvizsgálat keretei között lehet ismerkedni a rendelővel és a fehér köpenyes orvossal.

Ha már kialakult valamilyen elváltozás, akkor sincsen baj. Türelemmel és odafigyeléssel minden megoldható. Nálunk a netFOG rendelőben a szülő végig bent lehet a kezelőben a gyermekével, orvosaink pedig nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen, legyen szó tejfog töméséről vagy akár eltávolításáról, esetleg fogszabályozást igénylő kezelésről.

Rendelőnk a megelőző fogászat területén is élen jár. A barázdazárást az első őrlőfogak áttörése (6-7 éves korban) után érdemes elvégezni. A zománc erősítése céljából fluorbevitelt is alkalmazunk egy speciális készülékkel. Továbbá fogmosásoktatást is tartunk azoknak, akiknél a fogmosás még nem a legtökéletesebb.