FOGORVOSI RENDELŐ
GYERMEK ÉS FELNŐTT FOGSZABÁLYOZÁS, FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS, FOGFEHÉRÍTÉS, ESZTÉTIKUS TÖMÉS, GYERMEK FOGÁSZAT, GYÖKÉRKEZELÉS, IMPLANTÁCIÓ, ÁLTALÁNOS FOGÁSZAT

Bejelentkezés: +36 1 613 3453 | Cím: 1027 Budapest, Margit körút 64/b - I. em. 9. | Nyitva tartás: Hétfő – Péntek 8:00-20:00 | E-mail: netfog@netfog.hu

Fogfehérítés

Amikor fogainak egészsége láthatóvá válik mosolyában

A fogfehérítés minden korosztály számára ajánlott, biztonságos és garantált eredményt nyújtó eljárás. A fogak anyagán belül, szabad szemmel nem látható, pici csatornák helyezkednek el. Ezekben a csatornákban rakódnak le különféle színes anyagok az ételekből, italokból és a dohányfüstből. Mivel a speciális fogfehérítő anyag csupán ezeket az anyagokat oldja ki a fogból, ezért annak anyagában semmilyen károsodást nem okoz.

A fehérítés után fellépő esetleges érzékenység is a fent említettek ismeretében érthető meg. Mivel a csatornákat elzáró anyagok kioldódnak, ezért a fizikai és kémiai ingerek könnyebben eljutnak a fogbélhez, amit az érzékenységgel jelez.

Az otthoni fogfehérítés menete a Netfog rendelőben:

  1. Lenyomatvétel történik a fogívről, aminek a segítségével a fogtechnikus elkészít egy átlátszó, műanyag sínt.

  2. A sínt és a fogfehérítő anyagot megkapja a páciens és az orvos pontos információkkal látja el őt a használatot illetően.

  3. Otthon a páciens a fogfehérítést addig ismétli, amíg a kívánt eredményt el nem éri.

Rendelői fogfehérítés a Netfog rendelőben:

  1. Fogak felszínének tökéletes megtisztítása polírozással.

  2. Speciális ínyvédő anyag felhelyezése.

  3. 3 X 8 perc fehérítés fogfehérítő anyaggal és plazmalámpával a tökéletes hatás elérése érdekében.

  4. Az ínyvédő eltávolítás.

  5. Ecsetelő oldat felvitele a fogak felszínére az esetleges érzékenység megelőzésére és a fehérség hosszabb ideig tartó megőrzése érdekében.