FOGORVOSI RENDELŐ
GYERMEK ÉS FELNŐTT FOGSZABÁLYOZÁS, FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS, FOGFEHÉRÍTÉS, ESZTÉTIKUS TÖMÉS, GYERMEK FOGÁSZAT, GYÖKÉRKEZELÉS, IMPLANTÁCIÓ, ÁLTALÁNOS FOGÁSZAT

Bejelentkezés: +36 1 613 3453 | Cím: 1027 Budapest, Margit körút 64/b - I. em. 9. | Nyitva tartás: Hétfő – Péntek 8:00-20:00 | E-mail: netfog@netfog.hu

Felnőtt fogszabályozás

A rögzített fogszabályozó kezelés menete a netFOG rendelőben:

  1. A fogazat és az állcsontok helyzetének vizsgálata.

  2. A szerzett információk birtokában a kezelőorvos felvázol egy kezelési tervet és annak hozzávetőleges költségét.

  3. Lenyomatvétel az alsó és felső fogívről, továbbá két speciális röntgen elkészítése. A lenyomatból kiöntött minták és a röntgenek szükségesek ahhoz, hogy az orvos minden részletre kiterjedő, egyénre szabott kezelési tervet tudjon készíteni. Ezen kezelési terv birtokában már a kezelés pontos költsége is kiszámítható.

  4. A rögzített fogszabályozó készülék felragasztása és minden részletre kiterjedő felvilágosítás a használat és tudnivalók tekintetében.

  5. 4-6 hetente kell visszajönni a rendelőbe a készüléken való állítás céljából. A kezelés ezen fázisa körülbelül 2 évet vesz igénybe.

  6. A rögzített készülék eltávolítása a fogakról speciális technikával, mely során a zománcot semmilyen sérülés nem éri.

  7. Az éjszakai készülék hordásának időszaka egy évig tart, ami alatt a fogak teljesen meg tudnak szilárdulni új helyükön.

Esztétikusabb külsővel a sikeresebb magánéletben és a karrierben

Sokan hiszik azt, hogy fogszabályozás csak gyermekkorban lehetséges, de ez nem így van. A mai modern fogszabályozó készülékekkel a felnőtt fogszabályozás, mint régebben és sok esetben a foghúzás is elkerülhető.

A másik fontos kérdés felnőtt korban az esztétika. Léteznek már teljesen fogszínű, szinte teljes mértékben láthatatlan készülékek, melyek viselése semmilyen hátrányt nem jelent a munkában vagy a magánéletben.

Felnőtt korban az egyetlen módszer, amivel eredményesen lehet kezelni a fogazatot, a rögzített készülékes kezelés.

Netfog Image Film - Fogszabályozás: