FOGORVOSI RENDELŐ
GYERMEK ÉS FELNŐTT FOGSZABÁLYOZÁS, FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS, FOGFEHÉRÍTÉS, ESZTÉTIKUS TÖMÉS, GYERMEK FOGÁSZAT, GYÖKÉRKEZELÉS, IMPLANTÁCIÓ, ÁLTALÁNOS FOGÁSZAT

Bejelentkezés: +36 1 613 3453 | Cím: 1027 Budapest, Margit körút 64/b - I. em. 9. | Nyitva tartás: Hétfő – Péntek 8:00-20:00 | E-mail: netfog@netfog.hu

Esztétikus tömés

Az Ön fogainak színével tökéletesen megegyező tömések

Egy lyukas fog nem minden esetben jár fájdalommal vagy szemmel látható elváltozással, éppen ezért fontos legalább félévente felkeresni fogorvosunkat. A netFOG fogorvosi rendelőben a szakvizsgálat ingyenes, így költség és kockázat nélkül, könnyen és gyorsan megtudhatja, hogy szüksége van-e Önnek esztétikus tömésre.

A fogszuvasodás mihamarabbi ellátásának az a jelentősége, hogy ezzel megelőzhető a fog gyökérkezelése, esetleges eltávolítása, és sok fájdalom kerülhető el. Ennek talán gyermekkorban legnagyobb a jelentősége, hiszen egy rossz, első, fogorvosi kezelés egy életre meghatározó negatív élmény. Éppen ezért gyermekeknél a szuvas tejfogakat is el kell látni speciális töméssel, a frissen áttört maradó fogakat pedig barázdazárással. Rendelőnkben működik gyermekfogászat, ahol lehetőség van ezen kezelések elvégzésére.

Esztétikus fogtömés elkészítésének menete a netFOG rendelőben:

  1. Helyi érzéstelenítő kíméletes beadása előzi meg a kezelést.

  2. Miután a fog a megfelelő mértékben elérzéstelenedett, kialakítjuk az üreget a lehető legtöbb egészséges foganyag megkímélése, de az összes szuvas rész eltávolítása mellett. A fúrás minden esetben vízhűtéssel történik a fog védelme érdekében.

  3. A kialakított üreg felszínét speciális anyagokkal kezeljük, hogy így alkalmassá váljon a kezelt felület az esztétikus fogtömésnek a tökéletes megtapadásához.

  4. A tömést az anatómiai elvárásoknak megfelelőn alakítjuk ki, hogy a rágás a lehető legtermészetesebb legyen, mintha az eredeti fogát használná.

  5. Befejezésként az esztétikus fogtömést simára és fényesre polírozzuk, hogy mind a komfortérzés, mind a természetes hatás a legtökéletesebb legyen.

Minden, a netFOG fogorvosi rendelőben elkészített tömésre, egy év garanciát vállalunk!