FOGORVOSI RENDELŐ
GYERMEK ÉS FELNŐTT FOGSZABÁLYOZÁS, FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS, FOGFEHÉRÍTÉS, ESZTÉTIKUS TÖMÉS, GYERMEK FOGÁSZAT, GYÖKÉRKEZELÉS, IMPLANTÁCIÓ, ÁLTALÁNOS FOGÁSZAT

Bejelentkezés: +36 1 613 3453 | Cím: 1027 Budapest, Margit körút 64/b - I. em. 9. | Nyitva tartás: Hétfő – Péntek 8:00-20:00 | E-mail: netfog@netfog.hu

Rólunk mondták

Ignácz Gábor a Netfog.hu fogorvosi rendelőben Dr. Luib Zsolttal

"Már az első alkalommal nagyon tetszett Dr. Luib Zsolt hozzáállása és közvetlensége. A Netfog Fogászat nagyon jól felszerelt és az ott dolgozó fogászati asszisztensek pedig nagyon kedvesek. Mindig figyelnek a páciensekre. Több éve, a fogszabályozó kezelésem kezdete óta járok már a II. kerületi fogorvosi rendelőbe. A csapat mindig nagyon jó kedvű és türelmes. A kezelések teljesen fájdalommentesnek mondhatók. Mindig a páciens van a középpontban. Az összes fogászati beavatkozás után elégedetten távoztam. Kívánok mindenkinek sok felhőtlen mosolyt!"

Ignácz Gábor

Fekete Balázs a Netfog.hu fogorvosi rendelőben Dr. Luib Zsolttal

"Nekem eddig a fogorvosi kezelések hallatán a rémisztő fúróhangok és a fájdalmas felkiáltások jutottak eszembe, de a Netfog Fogorvosi Rendelő csapatával egy új dimenzió nyílt meg számomra, és ezeket a múltból kísértő érzéseimet a "mikor mehetek újra" és a "de szeretek ide járni" gondolatok váltották fel. Sosem gondoltam volna, de a kb. másfél éves kezelésem (foghúzás, fogszabályzás, csontpótlás, implantátum behelyezés, foghíd és fogpótlás készítése és fogfehérítés) minden egyes alkalmával fájdalom nélkül, elégedett páciensként, nagyon jó hangulatban hagytam el a 2. kerületi rendelőt. 2018. májusban kezdtük el a jól megtervezett és bonyolult kezelést. Dr. Luib Zsolt megmondta, hogy milyen lesz a végeredmény 2019. év végére, amiben csak bízni tudtam, de szaktudása meghozta az eredményt, és végül 100% elégedettséggel és sikerrel fejeztük be a kezelést."

Fekete Balázs

Liszl-Kovács Andrea a Netfog.hu fogorvosi rendelőben Dr. Luib Fruzsinával

"Alsó foghidat szerettem volna csináltatni, ezért érkeztem a budapesti Netfog Fogorvosi Rendelőbe. Kezelőorvosom, Dr. Luib Fruzsina rátermettségének köszönhetően a teljes kezelés mindössze 10 napot vett igénybe. A fogak és a koronák tökéletesek lettek. Ráadásul az egész beavatkozás alatt nagyon kellemes volt a hangulat. Végig törődtek azzal, hogy jól érezzem magam és azzal is, hogy teljesen fájdalommentesen végezzék a kezelést. A fogászatot az interneten találtam. Tetszett a weboldal és a 2. kerületi helyszín is közel volt nekem. A rendelőt szívből ajánlom mindenkinek. Itt biztosan családias környezetben fogják kezelni. Nagyon köszönöm."

Liszl-Kovács Andrea

Csányi Judit a Netfog.hu fogorvosi rendelőben Dr. Luib Zsolttal

"10 éve járunk már Dr. Luib Zsolthoz kezelésre. Fogszabályozással kezdtük. Először a férjem, majd a kisfiam és végül én is. Azóta is felkeressük kisebb nagyobb problémákkal. Nemsokára a fiatalabb gyermekemnek is lesz fogszabályzója. Maximálisan meg vagyunk elégedve a Doktor úrral mind szakmailag, mind emberileg. Köszönjük az egész család nevében, hogy ilyen jó fogászatra járhatunk."

Csányi Judit

Durmus Yusuf a Netfog.hu fogorvosi rendelőben Dr. Luib Zsolttal

"Egy kolléganőm ajánlására kerültem a 2. kerületben található Netfog Fogorvosi Rendelőbe. Gondoltam kipróbálom ezt a csapatot. Kellemesen csalódtam abban, hogy a kezelés valóban a gyógyításról szól és nem arról, hogy minél drágább legyen. A fogorvosok és az asszisztensek is nagyon figyelmesek, a kezelések fájdalommentesek, mindenki nagyon kedves és ügyes. Csak ajánlani tudom mindenkinek!"

Durmus Yusuf

Dr. Laudon Dalma a Netfog.hu fogorvosi rendelőben Dr. Luib Zsolttal

"A Doktor úrral, Dr. Luib Zsolttal akkor találkoztam először, amikor sürgős fogászati beavatkozásra volt szükségem egy fájós fog miatt. Azóta már egy jó pár év eltelt, de fogorvost nem változtattam és nem is tervezek, mert annyira elégedett vagyok a munkájával. Mivel rettegek a fájdalomtól, fontos volt számomra, hogy a kezelések fájdalommentesek legyenek. Továbbá még soha nem kellett visszatérnem hozzá rosszul sikerült munka miatt. Ezek miatt nekem maximálisan megéri, hogy a páciense maradjak!"

Dr. Laudon Dalma

Borgulya Mónika a Netfog.hu fogorvosi rendelőben Dr. Luib Zsolttal

"Egy ismerősöm ajánlására választottam a Netfog Fogorvosi Rendelőt a fiam fogszabályozásához. Miután az ő kezelése sikeresen lezárult, én is megvizsgáltattam a fogaim. Személyre szabott kezelési tervet kaptam, ami minden problémámra megoldást kínált. Barátságos, közvetlen hangulatú és fájdalommentes kezelések vártak rám, egy modern és igényes környezetben. Magas színvonalon és rövid idő alatt valósították meg a kezelési tervet. Köszönöm, hogy újra felszabadultan tudok mosolyogni!"

Borgulya Mónika

Magyari Dániel a Netfog.hu fogorvosi rendelőben Dr. Luib Zsolttal

"Nagyon hosszú ideje járok én is, és az egész családom a Netfog Fogorvosi Rendelőbe. Először Dr. Nádas Ilona volt a kezelőorvosom, majd a Doktornő fiával, Dr. Luib Zsolttal folytatódott a kezelés a legteljesebb bizalom jegyében. Azóta 3 gyermekem és házastársaik, valamint 5 unokám fogazatát is Ő gondozza."

Magyari Dániel

Boldog István a Netfog.hu fogorvosi rendelőben Dr. Luib Zsolttal

"Korrekt felkészültség, előkészítés és a precíz megvalósítás. Mindez fájdalommentesen. Már a rendelő megjelenése és felszereltsége is sejtette az előbb említett szempontokat. Minden számítógépesen koordinálva az időpont kiértesítésétől kezdve, a panoráma röntgen elkészítésén át az egész kezelés alatt. Köszönöm."

Boldog István

Dudás Levente a Netfog.hu fogorvosi rendelőben Dr. Luib Fruzsinával

"Végre egy olyan fogorvosi rendelő, ahova szívesen járok. Szuper módon felszerelt, teljesen 21. századi fogászat. A gépi gyökérkezelő eszközzel végzett beavatkozás megmentette a fogamat. Az utána elkészített cirkónium koronától pedig az eredeti szépségét is visszanyerte. Ezen felül csak hab a tortán, hogy az itt dolgozók kedvessége még a beavatkozások kellemetlenségét is feledtetik a pácienssel. Köszönöm Doktornő a fájdalommentes kezelést!"

Dudás Levente

Dr. Scheiber Dóra a Netfog.hu fogorvosi rendelőben Dr. Luib Zsolttal

"Felnőttként nagyon nehezen szántam rá magam újra a fogszabályozásra. Főként azok után, hogy 16 éves koromban már túlestem állandó fogszabályzó viselésen, azonban terhességeket követően visszaállt a korábbi torlódás. Trükkös módon magam is, gyermekgyógyászként, betegeim szülein néztem a felnőtteken végzett fogszabályozás eredményességét. Így jutottam el a Netfog Fogorvosi Rendelőbe. 1,5 év szabályozást követően, 1 év távlatából kimondhatom, hogy az eredménnyel tökéletesen elégedett vagyok."

Dr. Scheiber Dóra

József verse a rendelőről:

Zoltán, páciensünk élményei a rendelőnkben:

Zolti rövid összefoglalója fogszabályzó kezeléséről:

Bogi véleménye rendelőnkről:

Ferenc véleménye rendelőnkről: