FOGORVOSI RENDELŐ
GYERMEK ÉS FELNŐTT FOGSZABÁLYOZÁS, FOGKŐ ELTÁVOLÍTÁS, FOGFEHÉRÍTÉS, ESZTÉTIKUS TÖMÉS, GYERMEK FOGÁSZAT, GYÖKÉRKEZELÉS, IMPLANTÁCIÓ, ÁLTALÁNOS FOGÁSZAT

Bejelentkezés: +36 1 613 3453 | Cím: 1027 Budapest, Margit körút 64/b - I. em. 9. | Nyitva tartás: Hétfő – Péntek 8:00-20:00 | E-mail: netfog@netfog.hu

Munkatársak

Dr. Nádas Ilona

Dr. Nádas Ilona
fogorvos, fog- és szájbetegségek szakorvosa

1981-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 1983-ban szereztem meg Fog- és Szájbetegségek szakvizsgámat. 10 évig dolgoztam a Szabolcs utcai kórház fogászati osztályán. 30 éves szakmai gyakorlatom alatt a fogpótlás, soft és sebészeti lézer, implantáció, esztétikai fogászat területén képeztem magam, valamint több éven keresztül külföldön is dolgoztam fogorvosként. Társalgási szinten beszélek angolul.

Dr. Luib Zsolt

Dr. Luib Zsolt
fogorvos, fogszabályozó szakorvos

2008-ban végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. 2013-ban szereztem meg a szakvizsgámat Fogszabályozásból. 7 éven keresztül dolgoztam a Heim Pál Gyermekkórház állcsont-ortopédiai és fogszabályozási osztályán. Folyamatosan továbbképzem magam a fogszabályozás és a fogászat többi területén is. Társalgási szinten beszélek angolul. Rendszeresen veszek részt magyar és külföldi konferenciákon annak érdekében, hogy naprakészen, a szakma legfrissebb ismereteit felhasználva kezelhessem pácienseimet.

Dr. Luib Fruzsina

Dr. Luib Fruzsina
fogorvos, fogszabályozó szakorvos

2011-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Szakvizsgámat fogszabályozásból 2015-ben szereztem. Rezidens éveimet a Heim Pál Gyermekkórház állcsont-ortopédiai és fogszabályozási osztályán töltöttem. Legfőbb érdeklődési területeim a fogszabályozáson kívül az esztétikai fogászat, a gyermekfogászat és a prevenció. Fontos számomra a tudásom folyamatos bővítése, mind magyar, mind külföldi konferenciákon. Célom, hogy a pácienseink, legyenek azok felnőttek, vagy gyerekek, félelem nélkül látogassanak el a rendelőnkbe és egy egészséges, szép mosollyal távozzanak. Angolul és németül beszélek társalgási szinten.

Dr. Gszelman Ferenc

Dr. Gszelman Ferenc
fogorvos, szájsebész szakorvos

2009-ben végeztem a budapesti Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán. Szakvizsgámat szájsebészetből 2014-ben szereztem meg. 6 évig dolgoztam a Honvéd Kórház szájsebészeti osztályán. Főbb specialitásom az implantálás, a csontpótlás és a különböző szájsebészeti műtétek. A folyamatos szakmai fejlődés miatt fontosnak tartom a tudásom bővítését. Angolul és németül is beszélek társalgási szinten.

Jónás Kata fogászati asszisztens

Kiricsi Katalin
fogászati asszisztens

1998-ban fejeztem be a fogászati asszisztens képzésemet. A rendelő megnyitásától erősítem a Netfog Fogorvosi Rendelő csapatát. Alapszinten beszélek angolul.

Radócz Zita
dentálhigiénikus

2013-ban szereztem meg asszisztensi diplomámat és 2014-ben fejeztem be a dentálhigiénikus képzést. 2017 óta dolgozom a Netfog Fogorvosi Rendelőben.